ametop

SMART-CLEAN

SMART-CLEAN

Locație
Subsol
Telefon
0799 520 520

Un nou punct de colectare al spălătoriei profesionale SMART-CLEAN este acum la dispoziţia dumneavoastră în centrul oraşului, la subsolul Crişul Shopping Center. Serviciile profesionale de curăţare, spălare, călcare și retușerie oferite sunt de o calitate ireproşabilă. Smart-Clean utilizează cele mai inovative tehnologii şi cele mai sigure soluţii, astfel încât hainele dumneavoastră să redevină curate şi igienizate.

Rochii, sacouri, cămăşi, geci, paltoane…Orice fel de textile pot fi lăsate cu încredere pe mâna specialiştilor Smart-Clean. Obiectele vestimentare vă vor fi returnate „că noi” pentru că ţinuta dvs. să fie cu adevărat impecabilă. Mai mult, dacă aveţi nevoie de mici retuşuri, punctul de colectare de la subsolul centrului comercial dispune şi de un mic atelier de croitorie.

De asemenea, spălătoria oferă şi serviciul de curăţare a covoarelor şi mochetelor, cu posibilitatea ridicării/livrării acestora de la domiciliul clientului (nr. de telefon – 0799 520 520).

Ne găsiți și pe:

Newsletter

Fii informat în permanenţă! Completează formularul şi îţi vom trimite newsletterul nostru electronic cu noutăţi, promoţii şi alte informaţii utile.
CRIȘUL SUPERMARKET S.A.- Oradea | Copyright © | Toate drepturile rezervate.
Web design realizat de Weblike PRO.