Program Special de Funcționare

Stimați clienți Crișul Shopping Center,

Cu părere de rău vă informăm că, în contextul situației actuale, am decis suspendarea temporară a activității nivelurilor 1, 2 și 3 ale centrului comercial, începând de joi, 19 martie și până în data de 5 aprilie 2020, cu posibilitatea prelungirii acestei perioade în funcție de evoluția evenimentelor.

  • PARTERUL va funcționa în continuare după noul program (10:00 – 18:00), magazine precum MediStar (aparate medicale Beurer) și servicii precum farmacia Viva Pharm fiind în continuare de mare necesitate.
  • SUBSOLUL  va fi de asemenea deschis publicului. Carffour Market va funcționa în continuare după programul obișnuit (Luni-Sâmbătă - 08:00-22:00, Duminică - 08:00-20:00), alături de farmacia naturisă VITA MIX și de celelalte magazine și servicii de la acest nivel
  • Mc Donald’s – servirea clienților se face la fereastra express (în regim pick-up) și pe platformele Glovo sau Panda (delivery), în intervalul orar 10:00-22:00
  • Panemar – produsele vor fi oferite numai la pachet, în intervalul orar (Luni-Vineri - 08:00-18:00, Sâmbătă - 08:00-14:00)
  • Cofetăria Savor - servirea clienților se face exclusiv în regim pick-up, un sistem de livrări urmând a fi implementat (urmăriți pagina de Facebook Cofetăria Savor pentru detalii). Program: Luni – Sâmbătă 10:00-18:00, Duminică 12:00-18:00.
  • Digital Studio (ETAJUL 3) funcționează în continuare conform programului centrului comercial (10:00 – 18:00)
  • Seven - servirea clienților se face exclusiv în regim pick-up, programul rămânând NONSTOP

Tratăm cu seriozitate și responsabilitate maximă situația în care ne aflăm, iar decizia a fost luată din responsabilitate pentru siguranța clienților, partenerilor și colegilor noștri și pentru a veni în întâmpinarea eforturilor depuse de autorități în combaterea epidemiei de Covid-19.

Așteptăm să ne reluăm complet activitatea cât mai curând posibil și să ne revedem în siguranță.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Program Special de Funcționare

Ne găsiți și pe:

Newsletter

Fii informat în permanenţă! Completează formularul şi îţi vom trimite newsletterul nostru electronic cu noutăţi, promoţii şi alte informaţii utile.
CRIȘUL SUPERMARKET S.A.- Oradea | Copyright © | Toate drepturile rezervate.
Web design realizat de Weblike PRO.