Skip to main content

Back to school

Pregătește-te de școală la #Toyland
Pregătește-te de școală la #Toyland

Pregătește-te de școală la #Toyland (parterul #Crișul) și poți câștiga PE LOC un premiu-surpriză! 👱‍♀👱‍♂

Fă cumpărături de minimum 80 de lei, extrage un loz și vezi dacă ai câștigat! Am pregătit peste 35 de super-premii: 5 ghiozdane #Herlitz, seturi de carioci, caiete, pixuri și alte rechizite.

Mult succes tuturor!📚🎒

REGULAMENT CONCURS „Back to School”

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI.

1.1. Organizatorul concursului “Back To School” (denumit in continuare Concursul) este CRISUL SUPERMARKET S.A, cu sediul în Oradea, str. Republicii, nr.30, jud. Bihor, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J05/378/1991, având cod de identificare fiscală (CUI) RO56290, reprezentată de Sapient Management SRL –  Administrator Unic, (denumita in continuare Organizatorul)

1.2. Concursul se va derula cu respectarea prevederilor cuprinse in prezentul regulament (denumit in cele ce urmeaza „Regulamentul”). Termenii si conditiile prezentului Regulament, asa cum sunt prezentate mai jos, sunt obligatorii pentru toti participantii la concurs.

1.3. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba Regulamentul, urmand ca aceste modificari sa intre in vigoare dupa o zi de la anuntarea participantilor in acest sens pe pagina de Facebook a Organizatorului.

1.4. Participantii isi exprima tacit acordul fata de eventualele modificari ale regulamentului prin continuarea participarii la concurs, in caz contrar acestia avand dreptul de a solicita retragerea din concurs.

SECTIUNEA 2. LOCUL SI DURATA DESFASURARII CONCURSULUI.

2.1. Concursul “Back to School” se va desfasura in perioada 6 septembrie – 19 septembrie 2021 si urmeaza sa fie organizat si desfasurat in magazinul TOYLAND din cadrul Crisul Shopping Center, parter.

2.2. Organizatorul isi rezerva dreptul de a prelungi perioada Concursului pe parcursul derularii acestuia, dar nu inainte de a anunta acest lucru in mod public.

SECTIUNEA 3. DREPTUL DE PARTICIPARE.

3.1. Concursul este accesibil tuturor persoanelor fizice cu varsta de peste 16 ani, rezidente/nerezidente in Romania, care fac cumparaturi de minimum 80 de lei in magazinul Toyland (papetarie), de la parterul Crisul Shopping Center si extrag un loz din urna destinata concursului, amplasata la parterul Crisul Shopping Center, in magazinul Toyland.

3.2. Organizatorul isi rezerva dreptul de a refuza anumiti participanti, in cazul in care nu se conformeaza regulilor.

3.3. Nu au dreptul de participare la acest concurs angajatii CRISUL SUPERMARKET S.A,.

 3.4. Participarea la acest Concurs implica acceptarea expresa a tuturor clauzelor prezentului Regulament accesibil la adresa: www.crisul.ro sau in magazinul mentionat la 3.1

3.5. Prin inscrierea la acest concurs, declarati ca sunteti de acord si agreati in mod integral termenii acestui Regulament.

SECTIUNEA 4. MODUL DE DESFĂȘURARE AL CONCURSULUI. CONDITII DE PARTICIPARE.

4.1. Concursul se va in magazinul Toyland, la parterul Crisul Shopping Center.

4.2. Pentru a putea participa la acest concurs, trebuie respectati urmatorii pasi:

  1. Achizitionarea de produse in valoare de minimum 80 lei (pe un singur bon fiscal) din magazinul Toyland din incinta Crisul Shopping Center, parter.
  2. Dupa ce ati achizitionat produse in valoare totala de 80 lei, veti putea extrage un loz din urna destinata acestui concurs. Lozurile pot fi castigatoare sau necastigatoare. Un bon va da sansa sa extrageti un singur loz. Un loz castigator contine un singur premiu.

SECTIUNEA 5. PREMIILE OFERITE IN CADRUL CONCURSULUI SI ACORDAREA PREMIILOR.

5.1.  Premiile ce pot fi castigate constau in: 5 ghiozdane Herlitz, 4 seturi de carioci Pelikan, 10 pixuri Herlitz, 5 seturi de liniare Pelikan, 3 caiete a5 Herlitz, 9 caiete a4 Herlitz.

Castigatorii vor  intra in posesia premiilor pe loc.

SECTIUNEA 6. ANUNTAREA SI ACORDAREA PREMIILOR.

6.1. Cei 36 câștigători vor  fi premiati pe loc, in urma completarii unui proces verbal de predare primire premiu.

SECTIUNEA 7. LITIGII.

7.1. Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti competente romane 

7.2. Legea aplicabila este legea romana.

SECTIUNEA 8. INTRERUPEREA CONCURSULUI. 

8.1. Concursul va putea fi intrerupt doar in caz de forta majora sau prin decizie unilaterala a Organizatorului.

8.2. Prin participarea la acest Concurs, participantii sunt de acord cu prelucrarea datelor lor cu caracter personal pentru desfasurarea acestui concurs si se conformeaza prezentului Regulament.


CRISUL SUPERMARKET S.A
Prin Sapient Management SRL –  Administrator Unic