Skip to main content
McDonald's

Lanț de restaurante de tip fast-food

McDonald’s

Locație
Parter – exterior/interior
Telefon
0373 700 588

McDonald’s – deschis Non Stop
Misiunea noastră, la McDonald’s, este aceea de a fi mereu restaurantul preferat al clienţilor noştri. McDonald’s este cel mai mare lanţ de restaurante cu servire rapidă din lume, cu peste 32.000 de restaurante care servesc zilnic peste 60 de milioane de oameni în peste 100 de ţări.

McDonald’s este

Cel mai de succes brand al tuturor timpurilor – distincţie primită la Cannes, iunie 2011

Al patrulea cel mai mare brand din lume în valoare, conform Millward Brown, 2012

Cea mai bine condusă afacere din lume, conform revistei Fortune, 2011

McDonald’s în România

McDonald’s este prima şi singura companie americană care a deschis un lanţ de restaurante în România. Compania deţine 67 de restaurante în 21 de oraşe – 32 de restaurante în Bucureşti şi 35 în restul ţării, primind zilnic peste 140.000 de clienţi. McDonald’s are peste 4000 de angajaţi în România şi a fost desemnat în fiecare an unul dintre cei mai buni angajatori români, conform Hewitt.

Valorile companiei McDonald’s

Aşezăm experienţa consumatorilor noştri la bază a tot ceea ce facem.

Suntem parte a vieţii consumatorilor noştri, în fiecare dintre aspectele care contează pentru ei: mâncare bună, preparată proaspăt şi servită rapid, într-un restaurant în care le face plăcere să revină.

Suntem dedicaţi oamenilor noştri.

McDonald’s este angajatorul care stimulează studiul, performanţă, munca în echipă, dezvoltarea profesională şi personală. În egală măsură recunoaştem contribuţiile individuale excepţionale şi avem încredere în cei care demonstrează astfel de aptitudini.

Credem în Sistemul McDonald’s.

Modelul de afaceri McDonald’s are la bază trei piloni: proprietarii sau companiile în sistem de franciză, furnizorii şi angajaţii companiei. Echilibrarea intereselor celor trei este cheia succesului companiei.

Ne conducem afacerea cu etică.

Ne conducem compania la standarde ridicate de corectitudine, onestitate şi integritate. Suntem responsabili atât individual cât şi colectiv.

Oferim înapoi comunităţii.

Restaurantele McDonald’s sunt o parte importantă a comunităţii. Este datoria noastră să ne implicăm şi să organizăm activităţi pentru comunitate precum strângeri de fonduri pentru Fundaţia Ronald McDonald, McHappy Day sau să organizăm Ziua Copilului pe 1 iunie la McDonald’s.

Ne dezvoltăm afacerea în mod profitabil.

McDonald’s este o companie tranzacţionată la bursele internaţionale. Ca atare, preocuparea noastră continuă este aceea de a oferi creştere susţinută acţionarilor noştri. Acest lucru necesită o atenţie continuă pentru clienţii noştri şi pentru buna funcţionare a sistemului McDonald’s.

Ne străduim continuu să fim mai buni.

Suntem o organizaţie aflată într-o continuă învăţare, preocupată să înţeleagă, să anticipeze şi să răspundă la schimbările din viaţa clienţilor, a angajaţilor şi a sistemului McDonald’s, prin evoluţie constantă şi prin inovaţie.

Intră pe site-ul McDonald’s și fă-ți un cover personalizat în stilul anilor ’50! Te așteptam și în restaurante, unde poți gusta burgerul 1955, inspirat din rețeta originală din America anilor ’50.

ORAR: Non Stop – la fereastra Express!