Skip to main content
ametop

Lenjerie multibrand & accesorii

Lenjerie multibrand

Locație
Etajul 2

Sutienul, prietenul tău cel mai bun

Știi cum se spune, că sutienul este exact ca cea mai bună prietenă a ta – te susține în tot ce faci, te face să te simți și să arăți bine, întotdeauna îți ridică moralul, nu te dezamăgește niciodată și este întotdeauna aproape de inima ta.

Așadar, poate a sosit momentul să-ți cauți un nou ”bun prieten”:

  • Să facem cunoștință! Sutienul ideal pentru tine trebuie să te cunoască cel mai bine, așa că nu uita să te evaluezi corect când alegi mărimea, culoarea, tipul cupei și armăturii. Încearcă Find the One.
  • Ne potrivim la fix. Îți poți asorta sutienul cu diferite ținute, jucându-te în fiecare zi cu imprimeuri, țesături, culori și texturi.
  • Feel Good! Poți alege ceea ce te face să te simți cel mai bine pe moment, fie un sutien de vară, dantelat și în culori pastelate care merge de minune cu o rochie vaporoasă, fie un sutien fin cu push-up, purtat iarna sub un pulover pufos.
  • Tu ești confidenta mea. Potrivit pentru orice situație, sutienul nude va deveni confidentul tău, având grijă de toate secretele tale.
  • Discreție totală. Știm că sutienul este o piesă vestimentară esențială în garderobă, însă foarte discretă. El proiectează o siluetă perfectă fără a fi vizibil prin haine și fără a lăsa urme pe piele după purtare.

Acum, cam tot ce mai rămâne de făcut este să-ți inviți prietena cea mai bună la o sesiune de cumpărături, nu-i așa?