Skip to main content
jolidon

Lenjerie intimă & costume de baie

Jolidon

Locație
Etajul II
Telefon
0259 411 669

Creativitatea europeană, calitatea și seducția sunt elementele care definesc produsele fabricate de Jolidon. Produsele Jolidon sunt fabricate în Europa, înglobând tradiția europeană în manufactură, atenția la detalii și materiile prime și accesoriile de calitate superioară furnizate de producători din țări precum Franța, Italia sau Austria (Dentelle de Calais, Swarovski Elements, Superfine, Sensitive, etc).

Lenjeria reprezintă atât modă, cât și funcționalitate. Luând în considerare acest concept, creăm și producem articole care combină funcționalitatea cu designul și seducția. Astfel, produsele Jolidon se adresează unor segmente multiple de consumatori.

Prințesa modernă, seducătoarea îndreazneață, diva elegantă, femeia iubitoare de confort, fiecare dintre ele găsește la Jolidon produse de lenjerie de înaltă calitate pentru a-i pune în valoare și a-i evidenția personalitatea.

Pornind de la cele mai sofisticate gusturi și până la cele mai puțin pretențioase, produsele Jolidon sunt pe placul fiecărei femei.

Viziune

Suntem protagonistul de pe scena lenjeriei intime din România și unul din actorii importanți pe cea europeană. Vrem să devenim reprezentantul cel mai de seamă al „lenjeriei europene” pe scena mondială. Ne declarăm brand global, dar păstrăm totodată „mostenirea” europeană a lenjeriei, esența mărcilor Jolidon.

Misiune

Dorim să devenim simbolul lenjeriei „europene” pe plan global, prin design original și recognoscibil, calitate ireproșabilă, execuție impecabilă, strategii profesioniste de marketing și publicitate creativă.

Valori

Jolidon este o companie tânără și dinamică, cu o cultură puternică ce încurajează spiritul inovativ, loialitatea și un mod neconvențional de gândire subordonat viziunii originale a liderului sau. Gabriel Cîrlig, fondatorul companiei, de profesie inginer, și-a dorit de la bun început să facă producție în România, să creeze o multinațională și un brand. Jolidon este o organizație stabilă, ce încurajează promovarea oamenilor din interior în poziții de responsabilitate.