Global Hubb Vapes

Țigări electronice și e-lichide premium

Global Hubb Vapes

Locație
Parter
Telefon
0368 436 557

Global Hubb Vapes - Țigări electronice și e-lichide premium, made în UK. Cumpără online pe globalhubb.ro sau vizitează shop-urile noastre și începe să te bucuri cu adevărat de experiența de a vapa!

Sediul nostru central se află lângă orașul Brighton, Anglia, la o oră distanță de mers cu mașina din Londra în direcția coastei de sud. În ultimii cinci ani acesta a fost locul în care am creat e-lichidele de calitate premium pentru care suntem recunoscuți global. Deținem o fabrică acreditată ISO9000 cu un spațiu de 1200 m în care elaborăm și producem e-lichidele. Toate produsele noastre cu nicotină sunt conforme cu legislația TPD și sunt înregistrate în Uniunea Europeană. Personalul responsabil cu amestecarea produce majoritatea e-lichidelor în fabrică folosind cele mai calitative ingrediente achiziționate de la cei mai respectați producători din Europa. Avem o echipă permanentă pentru activitatea de design, un sistem intern de printare și linii de îmbuteliere, rezervate producției de game premium de e-lichide.

E-lichidele Global Hubb sunt comercializate în: Anglia, Statele Unite ale Americii, Australia, India, Olanda, Grecia, Slovacia, Arabia Saudită – și acum, în România!

Diversificăm constant ofertă de dispozitive destinate văpătului, listă de mai jos conținând toate produsele noastre populare. Membrii echipei noastre ar trebui să studieze manualele de utilizare cu care sunt însoțite dispozitivele și tutorialele/recenziile de pe YouTube și alte platforme de prezentare a informației. Pentru orice alte informații, vă rugăm să apelați la managerul nostru tehnic.

Ne găsiți și pe:

Newsletter

Fii informat în permanenţă! Completează formularul şi îţi vom trimite newsletterul nostru electronic cu noutăţi, promoţii şi alte informaţii utile.
CRIȘUL SUPERMARKET S.A.- Oradea | Copyright © | Toate drepturile rezervate.
Web design realizat de Weblike PRO.