Skip to main content
Giveaway Summer Glam Make-up Look
Vino și cucerește vara cu un look glamorous!

🌞 Vino și cucerește vara cu un look glamorous! 🌺

Suntem încântați să anunțăm un GIVEAWAY special organizat pe pagina noastră de Facebook intitluat „Summer GLAM Make-up Look”. Ești gata să strălucești în această vară? Acum ai șansa să câștigi un set complet de produse de machiaj pentru a-ți crea un look fabulos și elegant!

Pentru a participa, urmează pașii simpli de mai jos:

1️⃣ Dă-ne un Like public și urmărește pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu cele mai noi tendințe.

2️⃣ Etichetează o prietenă în comentariu la această postare, pe care o consideri o adevărată fashionistă. Poți să lași câte comentarii dorești, pentru a-ți crește șansele de câștig!

3️⃣ Nu uita să dai și Like acestei postări pentru a ne arăta că îți place ideea acestui giveaway și că vrei să participi.

La finalul concursului, o norocoasă câștigătoare va fi aleasă aleatoriu și va primi un set special de produse de machiaj pentru a-și crea un look de vară glam. Setul nostru conține tot ce ai nevoie pentru a-ți evidenția frumusețea și pentru a te simți răsfățată.

🎁 Premiul constă în:

O paletă de farduri cu nuanțe intense și strălucitoare, perfecte pentru un look glamorous de vară.

Un rimel, care îți va defini genele oferindu-le un aspect voluminos, într-o nuanță vibrantă, potrivită pentru orice ocazie estivală.

Un eyeliner rezistent la apă.

Un iluminator delicat, care va evidenția frumusețea pomeților.

Nu rata ocazia de a-ți completa trusa de machiaj cu aceste produse de calitate superioară!

📆 Concursul se încheie pe data de 7 iulie. Câștigătorul va fi anunțat prin intermediul unei postări pe pagina noastră de Facebook.

 Fii pregătită să strălucești în acest sezon estival și participă la giveaway-ul „Summer Glam Make-up Look”! Succes tuturor participanților!

REGULAMENT CONCURS „Giveaway Summer Glam Make-up Look”