Skip to main content
ametop

COMUNITECA
Fundația Comunitară Oradea

COMUNITECA

Fundația Comunitară Oradea
Locație
Etajele 1 și 2
Telefon
+40 770 761 256
Comuniteca este locul în care se întâlnesc cei care vor să schimbe lumea.

E un loc pentru cei care cred că implicarea activă și dedicarea pot face diferența. Acest centru comunitar este mai mult decât un spațiu, este inițiativă.

Comuniteca este un centru al comunității, un loc pentru cei care cred că putem schimba lumea din jur dacă fiecare dintre noi ne dăruim câte puțin. Comuniteca e pentru cei care inspiră și caută inspirație, pentru speciali, pentru grozavi și nemaipomeniți!

Comuniteca Atelier, se află în Crișul Shopping Center la etajul 1 și va găzdui ateliere gratuite pentru copii, tineri și seniori: Coder Dojo, artă, științe, teatru în limba română și maghiară, biologie, caligrafie, photoshop, creație vestimentară, meteorologie, ecologie, fotografie, educație rutieră etc. Pe parcursul zilei de azi înscrierile se pot face la fața locului urmând ca ulterior formularele de înscriere să fie disponibile on-line.

Comuniteca&Co, spațiul aflat la etajul 2, în incinta Crișul Shopping Center, este împărțit în spațiu de co-working, laborator IT și imprimare 3D, și o sală de ședințe. Aici vom găzdui activitățile tinerilor noștri din programul Youth Community, întâlnirile membrilor viitorului Club de Seniori al FCO, activități ale ONG-urilor, grupurilor de inițiativă și persoanelor care doresc să desfășoare proiecte pentru comunitate. De asemenea, accesul în spațiul de co-working este gratuit pentru toți acționarii FCO care susțin programele noastre cu o donație recurentă de 100 lei /lună.

Rămâneți aproape de noi pentru a afla detaliile legate de activitățile și atelierele din Comuniteca.