fit4u

Fitness, Health & Beauty Center

FIT4U

Locație
Etajul 3
Telefon
0770 734 374
Website

Centrul wellness FIT4U Crișul este cu siguranță alegerea ideală pentru a face primii pași spre o viață mai sănătoasă și mai frumoasă!

Vă punem la dispoziție cea mai modernă și inovativă sală de sport din Oradea, dotată cu aparate de fitness si bodybuilding de ultimă generație. Spațioasă și foarte aerisită, este locul ideal în care să faceți mișcare, de unul singur, acompaniat de un antrenor personal sau la clasele predate de cei mai dedicați instructori de Zumba, Yoga, Pilates, Tae Bo, etc. 

De frumusețea și de sănătatea dvs. se vor ocupa colegii de la salonul de înfrumusețare Cochet Esthetics și de la cabinetul de nutriție Echo Laboratoare. 

In următoarele luni, Centrul FIT4U Crișul urmează să pună la dispoziția clienților săi și servicii de kinetoterapie, un salon de bronzare și o zonă SPA, dotată cu saună, jacuzii și baie de aburi. 

Între timp, invităm pe toata lumea să încerce preparatele gustoase și sănătoase FitFoodWay și Coral Biogreens puse la dispoziție în cadrul centrului. 

Ne găsiți și pe:

Newsletter

Fii informat în permanenţă! Completează formularul şi îţi vom trimite newsletterul nostru electronic cu noutăţi, promoţii şi alte informaţii utile.
CRIȘUL SUPERMARKET S.A.- Oradea | Copyright © | Toate drepturile rezervate.
Web design realizat de Weblike PRO.