Skip to main content
Dragoste cu năbădăi, de Ziua Îndrăgostiților!
Dragoste cu năbădăi, de Ziua Îndrăgostiților!

Te invităm la o seară de Dragoste și Comedie în inima orașului!

calendar Data: 14.02.2024
Ora Ora acces: 17:30
Ora Ora spectacol: 18:00
Locație Locație: Parter Crișul Shopping Center
Adresă Adresă: Calea Republicii 30, Oradea

Bilete Bilete Bilete online aici aici https://www.ambilet.ro/tc-events/dragoste-cu-nabadai-teatru-oradea/ 

aici Biletul include: prezenta la spectacol, welcome drink – 1 pahar de prosecco și 1 trandafir pentru toate participantele la spectacol. Locurile sunt limitate la 80 si se vor aloca in ziua evenimentului in functie de data achizitiei biletului.

aiciDragoste cu năbădăi„, după „Ursul” și „Cerere în căsătorie” de A.P. Cehov

Subintitulată „Farsă într-un act”, piesa de teatru „Ursul” dezvăluie în mod concentrat, comico-ironic, o parte esenţială a naturii umane, sugerând cât de apropiate sunt uneori furia şi pasiunea. Conflictul între ofiţerul Smirnov şi moşieriţa Popova înregistrează o serie de treceri bruşte de la ceartă la preparativele unui duel între cei doi, apoi renunţarea lui Smirnov de a se lupta cu moşieriţa de care se îndrăgosteşte subit.

Distribuţia:
Elena Ivanovna Popova: Mihaela Gherdan
Grigori Stepanovici Smirnov, moşier, încă tânăr: Şerban Borda
Lucika, servitoarea Elenei Ivanovna: Corina Cernea


aici Cerere în căsătorie” vine în continuarea piesei „Ursul”, utilizând aceeaşi distribuţie şi elemente regizorale înrudite. Povestea însăşi se aşază firesc în continuarea celei începute în „Ursul”. Astfel, dacă în piesa anterioară doi tineri trec pe nesimţite de la conflict şi ură la iubire pasională, în „Cerere în căsătorie” lucrurile sunt duse şi mai departe. A. P. Cehov surprinde iniţiativa lăudabilă a lui Ivan Vasilievici Lomov, care doreşte să se însoare cu fiica vecinului său.
Însă, departe de romantismul şi armonia care se presupune că ar trebui să guverneze un astfel de moment unic, cei doi potenţiali miri se ceartă aprig din motive derizorii, dând naştere unui comic de situaţie savuros.

Distribuția:
Natalia Stepanovna: Mihaela Gherdan
Stepan Stepanovici Ciubukov: Andrian Locovei
Ivan Vasilievici Lomov: Şerban Borda.