thya fashion logo

Magazin de haine și accesorii

Daciana

Locație
Etajul 1
Telefon
0744 626 640

Fii VEDETA la orice eveniment, cu DACIANA!

DACIANA, a deschis primul magazin cu confecții de damă și accesorii în incinta Crișul Shopping Center, în anul 1997, fiind printre primii întreprinzători privați din cadrul acestuia. Datorită modelelor deosebite comercializate și a prețurilor practicate s-a format în scurt timp o clientele fidelă.

Din dorința de a oferi produse de calitate și de a satisface un număr tot mai mare de clienți, firma și-a propus diversificarea categoțiilor de produse și dezvoltarea rețelei de magazine.

În anul 2000, DACIANA vine cu un concept nou pe piața orădeană, un magazin specializat pe ținute pentru ocazii, miri, mirese, unde fiecare persoană își poate găsi sau comanda ținută potrivită, inclusiv încălțămintea și accesoriile. Cofecțiile cu un design deosebit sunt produse de case de modă consacrate pe piața românească și comercializate într-un ambient plăcut și primitor de către personal amabil și bine instruit.

Datorită seriozității și a orientării spre beneficiile clienților, am reușit să ne menținem pe piață în toți acești ani și promitem să vă fim în continuare alături.

Ne găsiți și pe:

Newsletter

Fii informat în permanenţă! Completează formularul şi îţi vom trimite newsletterul nostru electronic cu noutăţi, promoţii şi alte informaţii utile.
CRIȘUL SUPERMARKET S.A.- Oradea | Copyright © | Toate drepturile rezervate.
Web design realizat de Weblike PRO.