crisul deco

Decorațiuni interioare & design

Crișul DECO

Locație
Parter
Telefon
Interior 179

Magazinul de decorațiuni interioare Crișul DECO este situat la parterul magazinului, întinzându-se pe o suprafață de 120 mp.

Aici puteți găsi: perdele, prosoape, lenjerii de pat, pilote, perne, articole de menaj, porțelan, sticla, mase plastice, cristal și articole de decorațiuni & design pentru casă.

Vă oferim și sugestii de decorațiuni pentru evenimente și ambalarea cadourilor gratuită.

Brandurile care se pot achiziționa de la noi sunt: BOHEMIA, POTELAN MANUFACTURĂ, CESIRO, VALENTINI, LIVINGHOME și TESCOMA.

Elementele de decor interior pot face diferența între o casă modernă, eleganță și o casă lipsită de gust și fără nici un fel de viziune artistică. Decorarea în sine este un proces ce trebuie să îmbine toate elementele în așa fel încât în ansamblu, dar și în detaliu, totul să aibă o logică și fluiditate în exprimare.

Pentru că meriți să te relaxezi acasă într-o ambianță cât mai plăcută, personalizată, care să te definească și să îți definească noțiunea de armonie, îți aducem cele mai frumoase decorațiuni interioare.

Ne găsiți și pe:

Newsletter

Fii informat în permanenţă! Completează formularul şi îţi vom trimite newsletterul nostru electronic cu noutăţi, promoţii şi alte informaţii utile.
CRIȘUL SUPERMARKET S.A.- Oradea | Copyright © | Toate drepturile rezervate.
Web design realizat de Weblike PRO.