credius

Credite de nevoi personale rapide și ușor de obținut

Credius

Locație
Etajul 1
Telefon
0371 195 229

Credius este o instituție financiară nebancară, membră a grupului de investitii american New Century Holdings, ce oferă credite de nevoi personale rapide și ușor de obținut, pe termen mediu și lung; în relația cu clienții, dorim aprecierea acestora deoarece le oferim soluții finaciare simple și adaptate propriilor nevoi. Din acest motiv aprobăm în doar 60 de minute, nu cerem adeverință de venit și nu avem limita de vârstă.

Creditele de la Credius sunt cele mai ieftine dintre cele rapide și cele mai simple dintre cele pe termen mediu și lung. Din 2013, de când suntem prezenți pe piața româneasca, mai mult de 35 000 de persoane au apelat la serviciile noastre.

Credius este o instituție financiară nebancară, membră a grupului de investitii american New Century și este prezentă pe piața românească din 2013.

Noi oferim credite de nevoi personale rapide și ușor de obținut, cu valori cuprinse între 400 și 25.000 lei, pe o perioada de la 10 la 60 de luni.

Creditele de la Credius sunt cele mai ieftine dintre cele rapide, cele mai simple dintre cele pe termen mediu și lung și au cele mai mici rate lunare în comparație cu alte credite rapide.

De asemenea, un alt atu al nostru este faptul ca avem credite pentru toate vârstele, inclusiv pentru pensionari, fiind unica instituție pe piață care acordă credite fără limita de vârstă.

Simplitatea și rapiditatea sunt punctele noastre forte. Creditele se acordă rapid, fără adeverință de venit, fără acte suplimentare, iar aprobarea vine în doar 60 de minute.

Ne găsiți și pe:

Newsletter

Fii informat în permanenţă! Completează formularul şi îţi vom trimite newsletterul nostru electronic cu noutăţi, promoţii şi alte informaţii utile.
CRIȘUL SUPERMARKET S.A.- Oradea | Copyright © | Toate drepturile rezervate.
Web design realizat de Weblike PRO.