Skip to main content
Concurs de decorat dovleci
Concurs de decorat dovleci

Copii, suntem bucuroși să vă invităm la cel mai distractiv concurs de toamnă! Așadar, pregătiți-vă pensulele, culorile și imaginația, pentru că este timpul să dați viață dovlecilor în cadrul concursului nostru de decorat dovleci, care se va desfășura în perioada 23-31 octombrie 2023, la Crișul Shopping Center.

Ce vă așteaptă? Nu mai puțin de 5 premii fabuloase, pregătite special pentru voi:

  • Un pachet de dulciuri sănătoase și delicioase oferite de Naturisse în valoare de 200 lei, care vă vor încânta papilele gustative.
  • Un adorabil ursuleț din spumă, în culoarea pe care o alegeți, oferit de Florăria Je t’aime, pentru a aduce un strop de căldură și bucurie în casa voastră, în valoare de 150 lei.
  • Trei carduri cadou în valoare de 50 lei fiecare, oferite de Toy Land, raionul nostru preferat de papetărie și jucării, pentru a vă ajuta să vă extindeți colecția de jucării sau să vă aprovizionați cu cele mai colorate materiale de desen.

Dacă aveți sub 15 ani și sunteți plini de idei creative, nu ratați această ocazie! Dovlecii voștri pot fi sculptați, decorați, pictați sau chiar îmbrăcați în cele mai vesele și originale costume de toamnă. Pentru a participa, aduceți-vă creațiile la parterul Crișul Shopping Center. Aceștia vor fi preluați cu grijă la insula Florăriei Je t’aime și vor fi etichetați cu numele și numărul vostru de telefon.

Jurizarea va avea loc în data de 31 octombrie, iar câștigătorii vor fi anunțați în același loc. Vă garantăm că acest concurs va fi plin de distracție, culoare și surprize!

Dragi copii, adunați-vă prietenii și familia, luați dovlecii voștri preferați și arătați-ne ce puteți face! Suntem nerăbdători să vedem ce opere de artă pline de culoare veți crea. Haideți să aducem magia toamnei la Crișul Shopping Center împreună!

REGULAMENT „Concurs de decorat dovleci”