Câștigă un parfum Calvin Klein

Magazinul #Urbanique Cosmetics v-a pregătit un concurs

Magazinul #Urbanique Cosmetics v-a pregătit un concurs, oferind cadou câștigătorilor două parfumuri foarte îndrăgite de public: Eternity și Euphoria.

Astfel, poți câștiga unul dintre cele doua parfumuri Calvin Klein, urmând câțiva pași:

* Dă Follow contului de Instagram @crisuloradea

* Etichetează 2 prieteni cărora le-ar plăcea aceste premii

3, 2, 1…start concurs!

Concursul se defasoara pe pagina de Instagram @crisuloradea.

REGULAMENT CONCURS „Castiga un parfum Ck”

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI.

1.1. Organizatorul concursului “Castiga un parfum Ck” (denumit in continuare Concursul) este ANTOSA QUATTRO S.R.L., cu sediul în Oradea, str. Calea Clujului, nr. 144-148, biroul 3B, jud. Bihor, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J5/2976/2017, având cod de identificare fiscală (CUI) 38525962(denumita in continuare Organizatorul)

1.2. Concursul se va derula cu respectarea prevederilor cuprinse in prezentul regulament (denumit in cele ce urmeaza „Regulamentul”). Termenii si conditiile prezentului Regulament, asa cum sunt prezentate mai jos, sunt obligatorii pentru toti participantii la concurs.

1.3. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba Regulamentul, urmand ca aceste modificari sa intre in vigoare dupa o zi de la anuntarea participantilor in acest sens pe pagina de Facebook a Organizatorului.

1.4. Participantii isi exprima tacit acordul fata de eventualele modificari ale regulamentului prin continuarea participarii la concurs, in caz contrar acestia avand dreptul de a solicita retragerea din concurs.

SECTIUNEA 2. LOCUL SI DURATA DESFASURARII CONCURSULUI.

2.1. Concursul “Castiga un parfum Ck” se va desfasura in perioada 20 septembrie – 03 octombrie 2021 si urmeaza sa fie organizat si desfasurat online, pe pagina de instagram Crisul Shopping Center – @crisuloradea.

2.2. Organizatorul isi rezerva dreptul de a prelungi perioada Concursului pe parcursul derularii acestuia, dar nu inainte de a anunta acest lucru in mod public.

SECTIUNEA 3. DREPTUL DE PARTICIPARE.

3.1. Concursul este accesibil tuturor persoanelor fizice cu varsta de peste 16 ani, rezidente/nerezidente in Romania, care dau follow contului de instagram @crisuloradea si eticheteaza 2 prieteni in comentariile postarii concursului.

3.2. Organizatorul isi rezerva dreptul de a refuza anumiti participanti, in cazul in care nu se conformeaza regulilor.

3.3. Nu au dreptul de participare la acest concurs angajatii CRISUL SUPERMARKET S.A., ANTOSA QUATTRO S.R.L.

3.4. Participarea la acest Concurs implica acceptarea expresa a tuturor clauzelor prezentului Regulament accesibil la adresa: www.crisul.ro

3.5. Prin inscrierea la acest concurs, declarati ca sunteti de acord si agreati in mod integral termenii acestui Regulament.

SECTIUNEA 4. MODUL DE DESFĂȘURARE AL CONCURSULUI. CONDITII DE PARTICIPARE.

4.1. Concursul se va desfasura online, pe pagina de Instagram a Crisul Shopping Center – @crisuloradea

O persoană se poate înscrie doar o singură dată la această activitate promoţională

Organizatorul îşi rezervǎ dreptul de a face publice, în scopuri publicitare, numele, fotografia şi eventuale materiale filmate cu câştigǎtorul acestei campanii. Prelucrarea, utilizarea şi publicarea informaţiilor de mai sus, precum şi a imaginii participanţilor la această Campanie nu va fi de natură de a crea niciun fel de obligaţii, inclusiv de naturǎ financiarǎ, în sarcina Organizatorului.

Au drept de participare la această Campanie toate persoanele care se pot prezentapersonal pentru a ridica premiul.

4.2. Pentru a putea participa la acest concurs, trebuie respectati urmatorii pasi:

Înscrierea la Campanie trebuie să se realizeze în perioada 20 septembrie-3octombrie 2021

  • Sa dati follow paginii de instagram @crisuloradea
  • Sa etichetati intr-un comentariu 2 persoane

Indeplinind condițiile de mai sus, Participantul va intra automat în extragerea din data de 04.10.2021 dupa ora 13:00, atunci când se va desemna și câștigătorul concursului.

SECTIUNEA 5. PREMIILE OFERITE IN CADRUL CONCURSULUI SI ACORDAREA PREMIILOR.

5.1. Premiile ce pot fi castigate constau in: 1 parfum Calvin Klein Eternity for women 30 ml, 1 parfum Calvin Klein Euphoria men 30 ml.

5.2. Vor fi 2 castigatori. În vederea desemnării câștigătorilor, Organizatorul va folosi platforma online commentpicker . Organizatorul va introduce pe platformă numele și prenumele Participanților. Primele 2 persoane generate din listă vor fi câștigătoare. Prima persoana – 1 parfum Calvin Klein Eternity for women 30 ml, a doua persoana – 1 parfum Calvin Klein Euphoria men 30 ml.

Pentru premiul acordat, Organizatorul va desemna 2 rezerve în cazul în care câștigătorul nu poate fi validat și nu poate intra în posesia premiului conform prezentului Regulament. Modalitatea de desemnare a rezervei este identică cu cea de desemnare a câștigătorului.

SECTIUNEA 6. ANUNTAREA SI ACORDAREA PREMIILOR.

6.1. Numele câștigătorilor va fi publicat de către Organizator pe pagina de Intragram @crisuloradea, în data de 04.10.2021. După postarea anunțului cu numele câștigătorului, acesta va fi contactat prin mesaj privat de pe pagina de Instagram și se vor stabili toate detaliile pentru a intra în posesia premiului. În cazul în care căștigătorul nu răspunde la mesajul privat până în data de 06.10.2021, premiul va rămâne în proprietatea Organizatorului, câșigătorul nemaiavând posibilitatea de a emite pretenții cu privire la acesta.

SECTIUNEA 7. LITIGII.

7.1. Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti competente romane.

7.2. Legea aplicabila este legea romana.

SECTIUNEA 8. INTRERUPEREA CONCURSULUI.

8.1. Concursul va putea fi intrerupt doar in caz de forta majora sau prin decizie unilaterala a Organizatorului.

8.2. Prin participarea la acest Concurs, participantii sunt de acord cu prelucrarea datelor lor cu caracter personal pentru desfasurarea acestui concurs si se conformeaza prezentului Regulament.


ANTOSA QUATTRO S.R.L.

Ne găsiți și pe:

Newsletter

Fii informat în permanenţă! Completează formularul şi îţi vom trimite newsletterul nostru electronic cu noutăţi, promoţii şi alte informaţii utile.
CRIȘUL SUPERMARKET S.A.- Oradea | Copyright © | Toate drepturile rezervate.
Web design realizat de Weblike PRO.