braiconf

Producător autohton de cămăși, din 1950

Braiconf

Locație
Etajul 2
Telefon
0259 470 380

Încă de la înfiinţare, în 1950, Braiconf a rămas fidelă principiilor sale de bază - respectul faţă de clienţi, furnizori şi angajaţi şi minuțiozitatea în definitivarea detaliilor. Braiconf are grijă ca toate procesele implicate în crearea cămăşilor bărbăteşti, a costumelor, accesoriilor şi ale pieselor ready-to-wear de damă, să fie atent supravegheate astfel încât rezultatele să fie întotdeauna cele așteptate.

Braiconf se diferenţiază atât pe plan local, cât şi internaţional, prin grija pe care o poartă pentru produsele sale - de la calitatea ţesăturii până la tehnicile de ambalare. Suntem atenţi în tot ceea ce facem pentru că perfecţionismul ne caracterizează.

Pasiunea și abilitatea echipei noastre de a crea produse deosebite sunt susținute de utilizarea celor mai noi echipamente. Braiconf se bazează pe tehnologii de ultimă generație pentru a fi siguri că fiecare cusătură se află acolo unde îi este locul. De aceea, întregul proces de producție este atent supravegheat, până la cele mai mici detalii care fac, în final, diferența.

Atenția acordată materialelor, cusăturilor și modelelor este motivul pentru care cămășile noastre sunt piesele de bază din garderoba fiecărui client.

Ne găsiți și pe:

Newsletter

Fii informat în permanenţă! Completează formularul şi îţi vom trimite newsletterul nostru electronic cu noutăţi, promoţii şi alte informaţii utile.
CRIȘUL SUPERMARKET S.A.- Oradea | Copyright © | Toate drepturile rezervate.
Web design realizat de Weblike PRO.