Skip to main content
Logo Beurer

Produse de calitate destinate sănătății

Beurer

Locație
Parter
Telefon
0259 444 385

Beurer – companie fondată în Germania, în anul 1919 – este specialistul dumneavoastră în sănătate și stare de bine, recunoscut la nivel mondial ca fiind un producător de top pentru tensiometre, glucometre, inhalatoare, termometre, cântare, aparate de masaj, încălzire, electrostimulare, produse pentru copii, etc. Astăzi, brandul Beurer oferă o gamă de peste 400 de produse care vă vor asigura că vă veți simți bine pe toate planurile!

De la produse medicale specializate în prevenție și diagnosticare, la produse pentru greutate și diagnosticare, precum și dispozitive de terapie și aparate de masaj din categoria de bunăstare, până la gama pentru o viață activă, formată din senzori de activitate și monitoare de ritm cardiac, aici puteți găsi tot ceea ce compune un stil de viață modern și sănătos. În secțiunile de frumusețe și îngrijire a bebelușilor, puteți găsi, de asemenea, produse profesionale care vă sprijină viața de zi cu zi. Lăsați-vă inspirați de noile produse și savurați viața din plin, cu Beurer!

Pe lângă produse marca Beurer, în cadrul magazinului gășiți și produse ortopedice și dispozitive de reabilitare. Vă invităm să ne vizitați: Sănătate și stare de bine, pentru întreaga familie!